Vaknieuws

Nieuws uit het vak, verzameld door creatieven.com. Mis je nog een nieuwsbron? Mail ons dan via redactie@creatieven.com.


Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
3 weken 3 dagen geleden
Op de Dag van de Arbeid lanceert het Rotterdamse design,- en communicatiebureau NoSuchCompany een app die miljoenen werkende Nederlanders een goed gevoel geeft. Met deze Digitale Meeting app staan werknemers tijdens een virtuele vergadering met collega’s in het middelpunt van de belangstelling.
3 weken 3 dagen geleden
Vanochtend kreeg ik de melding op Facebook of ik wilde doneren voor Nepal. Natuurlijk wil ik dat, maar via Facebook? Ik vroeg me af of dat wel goed gaat. En bij wie komt het geld dan terecht?
3 weken 3 dagen geleden
Radio 538 heeft zich gisteren gepresenteerd als mediapartner aan het WK Beachvolleybal 2015. In de radio-uitzending van De Avondploeg maakte Radio 538 het mediapartnership met de WK-organisatie bekendgemaakt.
3 weken 3 dagen geleden
HOYA doet niet aan compromissen sluiten (Never compromise). In de nieuwe internationale merkfilm staat een liefdevolle achtervolging van twee mensen symbool voor deze merkgedachte.
3 weken 3 dagen geleden
De ABC-jury van Stichting Adverteerdersjury Nederland (SAN) heeft na een tweede ronde in voorgaande weken de shortlists voor de drie ABC Accenten 2014 vastgesteld. Dit zijn de prijzen voor Adverteerder en Bureau van het Jaar en de Consistent Accent.
3 weken 3 dagen geleden
Burgemeester Hayo Apotheker (foto) van de gemeente Zuidwest-Friesland heeft het officiële startsein gegeven voor het 'beaconproject' in Sneek. Hiermee wordt een nieuwe stap gezet in stedelijke en commerciële informatievoorziening. Sneek wordt de eerste stad in Europa met een volledige iBeacon dekking.
3 weken 3 dagen geleden
De hoogste Amerikaanse basketbalcompetitie heeft een meerjarig contract gesloten met sokkenfabrikant Stance. Het bedrijf zal sokken leveren aan alle NBA-teams en mag als eerste bedrijf het eigen logo op de sokken plaatsen.
3 weken 3 dagen geleden
Vandaag lanceert Q-music een nieuw digitaal radiostation: Q-music Classics. Naast het oorspronkelijke station Q-music, met populaire dj’s als Mattie & Wietze en Niek van der Bruggen, lanceerde Q-music eerder al de extra kanalen Q-music Non-Stop en Q-music Het Foute Uur.
3 weken 3 dagen geleden
Om het Noorderpark in Amsterdam tot een bijzondere verblijfsplek uit te laten groeien lanceert de stichting die het park beheert een bijzondere campagne. Merken worden uitgenodigd om in ruil voor zichtbaarheid onderdelen van het park te verbeteren. Het is de eerste keer in Nederland dat een park op deze manier met merken gaat samenwerken.
3 weken 3 dagen geleden
Onlangs heeft online video specialist Quadia in samenwerking met MarketResponse een onderzoek uitgevoerd onder 373 marketingprofessionals. Uit de derde editie van de Online Video Monitor blijkt dat interactieve video een grote vlucht gaat nemen komende jaren. Wij spreken vandaag Nico Verspaget, CEO bij Quadia.
 
Live chat Live chat
inschrijven
Email deze pagina
Share op Google+
Share op Linkedin
Share deze pagina op Twitter
Share deze pagina op Facebook