Vacatures elders

Elders zijn natuurlijk ook vacatures voor creatieven te vinden. Voor het gemak hebben we er een aantal voor je verzameld. De nieuwste vacatures staan bovenaan.


Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
2 dagen 8 uren geleden
Bergen op Zoom, 29-07-2014
3 dagen 6 uren geleden
Alkmaar, 28-07-2014
3 dagen 6 uren geleden
Six Senses in-house creative studio’s Dienstverband: Fulltime, vast dienstverband Werklocatie: Beresteinseweg 34 in Hilversum. Six Senses Six Senses is een reclamebureau dat zich niet laat beperken tot één discipline, één branche of één medium....
3 dagen 10 uren geleden
Trefwoorden: Grafisch vormgever, DTP, DTP medewerker, DTPer, Desktoppublishing, Grafisch.e afdeling Branding Marketing op ons hoofdkantoor te Bergen op Zoom een: DTP-er m/v Wat ga je doen? Als DTP-er verzorg je de grafische opmaak van alle uitingen van het merk Bruynzeel Keukens. Offline en...
3 dagen 13 uren geleden
Regio Utrecht - Ben jij een ervaren en bedreven interactieontwerper die ervaring heeft in het aansturen van een ontwerpteam. We zoeken met deze vacature naar een senior ontwerper voor voor 32, 36 of 40 uur per week.
3 dagen 13 uren geleden
Regio Utrecht - Ben jij een ervaren en bedreven interactieontwerper. We zoeken met deze vacature naar een senior ontwerper voor 32, 36 of 40 uur per week.
3 dagen 13 uren geleden
Regio Den Haag - Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Webredacteur. Heb jij ruime ervaring met het schrijven van artikelen die gericht zijn op leerlingen in het basisonderwijs? Reageer dan direct!
3 dagen 13 uren geleden
Regio Rotterdam - Ben jij de creatieve, pro-actieve en ambitieus persoon met ervaring in packaging design die we zoeken? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een aantal freelancers die ingezet kunnen worden op ..
3 dagen 13 uren geleden
Regio Amsterdam - Opleidingstraject voor (oud)kandidaten van Appoint
3 dagen 13 uren geleden
Regio Amsterdam - Our client is looking for highly skilled and passionate software architects, with proven knowledge and extensive experience with developing front ends using JavaScript, CSS and HTML.
 
inschrijven
Email deze pagina
Share op Google+
Share op Linkedin
Share deze pagina op Twitter
Share deze pagina op Facebook