Vacatures elders

Elders zijn natuurlijk ook vacatures voor creatieven te vinden. Voor het gemak hebben we er een aantal voor je verzameld. De nieuwste vacatures staan bovenaan.


Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
21 uren 19 min geleden
Denk jij ook dat er zoveel meer kan? Met de geweldige steun van meer dan 500.000 donateurs verzorgen we jaarlijks duizenden dag-evenementen en meer dan 300 vakanties in…
1 dag 1 uur geleden
In verband met tijdelijke opvang voor zieke werknemer zoeken wij PER DIRECT een ervaren productie coordinator die de coordinatie van de productie van onze boeken kan doen. Het gaat om coordineren van het productieproces: verzamelen van de materialen ..
1 dag 1 uur geleden
TVOsolutions is voor een klant op zoek naar een Moodle specialist die in de nieuwste Moodle enkele nieuwe standaard omgevingen kan ontwikkelen. Deze moeten daarna makkelijk als standaard te gebruiken en aan te passen zijn. Denk hierbij aan 2-koloms(..
1 dag 19 uren geleden
Voor een succesvol en ambitieus (on- en offline) communicatie bureau in de regio Amersfoort/Harderwijk is Amacom op zoek naar een Vormgever/Art Director /Designer (online/offline). De functie: Je houdt je bezig met het ontwerpen/designen van online en offline marcom uitingen. Je denkt...
1 dag 19 uren geleden
Voor een succesvol en ambitieus (on- en offline) communicatie bureau in de regio Amersfoort/Harderwijk is Amacom op zoek naar een Vormgever/Art Director /Designer (online/offline). De functie: Je houdt je bezig met het ontwerpen/designen van online en ...
1 dag 19 uren geleden
Ik ben op zoek naar iemand die voor ons een logo kan ontwerpen. Het is voor het logo t.b.v. de Harry Schulting Games (een atletiekwedstrijd) voor bv de flyer, social media icons ed. Het mag iets met de letters (HSG) zijn, maar ook met atletiek/sport..
1 dag 20 uren geleden
Ik zoek een powerpoint specialist, echt een ervaren iemand met veel ervaring in het maken van presentaties in powerpoint. Ervaring in een technische branche is een pre. Beheersing van engels en nederlands moet uitstekend zijn. Start liefst deze week,..
2 dagen 19 uren geleden
Beste .., Wij zijn op zoek naar een enthousiaste talentvolle designer die komend jaar wil helpen om 75 webshops te ontwerpen banners te maken etc. Met vriendelijke groet, Bart-Jan Schmidt..
2 dagen 21 uren geleden
UX Designer The Hague 6 months UX prototyping wireframing Amoria Bond are looking for a UX Designer to start a 6 month + project for our client based in The Hague. The client need a UX Designer who has experience on mobile apps or / and touri..
3 dagen 1 uur geleden
Beste animators/ special fx helden, We zijn op zoek naar een freelance animator die hoogwaardige 3D animaties kan maken, goed is met 3D compositing, motion tracking etc. Als jij naar de Transformers film kijkt dan denk je: "dat kan ik ook" ;) ..
 
inschrijven
Email deze pagina
Share op Google+
Share op Linkedin
Share deze pagina op Twitter
Share deze pagina op Facebook