Vacatures elders

Elders zijn natuurlijk ook vacatures voor creatieven te vinden. Voor het gemak hebben we er een aantal voor je verzameld. De nieuwste vacatures staan bovenaan.


Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
1 dag 8 uren geleden
In de functie van Parttime Stylist Winkelaankleding ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een jaarplan, waarbij je rekening houdt met de seizoenen/feestdagen. Je bezit goede decoratieve, commerciële en communicatieve vaardigheden en bent in staat zelfstandig te functioneren.
1 dag 22 uren geleden
Als Marketing & Communications Specialist werk je nauw samen met het internationale Marketing & Communications team (4 personen), alsmede met het plaatselijke en internationale Verkoopteam. Je focus ligt op de business area die magnetiet toepassingen verkoopt in sectoren als Civiele Techniek en...
3 dagen 3 min geleden
Dit is een ideale 2e stap in je commerciële carrière als Accountmanager. Ben jij een commerciële uitblinker? Kun jij zelfstandig een relatienetwerk opbouwen en uitbreiden? Dan hebben wij een meer dan interessant aanbod voor jou. Bij ons krijg jij de kans om je eigen klantenbestand te creëren.Va...
4 dagen 10 uren geleden
Regio Utrecht - Ben jij een ervaren en bedreven interactieontwerper die ervaring heeft in het aansturen van een ontwerpteam. We zoeken met deze vacature naar een senior ontwerper voor voor 32, 36 of 40 uur per week.
4 dagen 10 uren geleden
Regio Rotterdam - Ben jij de creatieve, pro-actieve en ambitieus persoon met ervaring in packaging design die we zoeken? Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een aantal freelancers die ingezet kunnen worden op ..
4 dagen 10 uren geleden
Regio Den Haag - Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Webredacteur. Heb jij ruime ervaring met het schrijven van artikelen die gericht zijn op leerlingen in het basisonderwijs? Reageer dan direct!
4 dagen 10 uren geleden
Regio Amsterdam - Opleidingstraject voor (oud)kandidaten van Appoint
4 dagen 10 uren geleden
Regio Utrecht - Wil jij werken met innovatieve technieken als Memcached, MongoDB, Redis, Gearman, en Silex? Heb je minimaal 3 jaar ervaring als PHP developer en ervaring met het werken in een development team? Lees d ..
4 dagen 10 uren geleden
Regio Apeldoorn Zwolle - Heb jij een commerciële achtergrond en affiniteit met online marketing? Wil jij werken bij een informele en snelgroeiende organisatie voor bekende klanten als Wehkamp en vakantieveilingen.nl? Dan zoe ..
4 dagen 10 uren geleden
Regio Amsterdam - Our client is looking for highly skilled and passionate software architects, with proven knowledge and extensive experience with developing front ends using JavaScript, CSS and HTML.
 
inschrijven
Email deze pagina
Share op Google+
Share op Linkedin
Share deze pagina op Twitter
Share deze pagina op Facebook