Vacatures elders

Elders zijn natuurlijk ook vacatures voor creatieven te vinden. Voor het gemak hebben we er een aantal voor je verzameld. De nieuwste vacatures staan bovenaan.


Mis onze vacatures nooit meer: ontvang een bericht als we een nieuwe vacature publiceren!
4 uren 12 min geleden
Voor een online communicatie design en reclamebureau dat gespecialiseerd is in digitale marketing transformatie. Het bureau ontwikkeld digitale marketing communicatie strategie en het ontwerpen van een boeiende online ervaring voor diverse klanten.
8 uren 57 min geleden
Beste vormgever, Wij zijn op zoek naar een vormgever die ons logo kan restylen. Wij zijn een aanbieder van zakelijke cursussen en trainingen in de B2B sector. Het gaat alleen om het restylen van een logo. Wij hebben uiteraard een gedetailleerd..
9 uren 57 min geleden
Beste fotograaf/grafische ontwerpers: Ik heb iemand van Utrecht nodig die mij redelijk snel kan ontwerpen: Een flyers op A5 format me een de chourizoBBQ als centraal en in de achtergrond andere van mijn producten zoals Serrano Ham, BloedChouri..
11 uren 12 min geleden
Leiden, 05-03-2015
11 uren 12 min geleden
Beste mensen, De marathon van Rotterdam staat dit jaar in het teken van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Mijn bedrijf levert 100 coupons aan die verloot worden onder de deelnemers. De coupon kan worden gebruikt als tegoedbon van euro;25. Binnen..
12 uren 27 min geleden
Wij zoeken per direct een DTP-er die een pdf folder (die waarschijnlijk in US Letter formaat is) vandaag kan omzetten/vertalen naar een A4 Indesign bestand/template dat voor ons bewerkbaar is. Met fontstyles etc toegevoegd volgens de layout van de fo..
13 uren 42 min geleden
I am looking for a photographer specialised in product photography to help me create online content (website, email marketing, blog) for one of my international clients. Projects will be on ad-hoc basis, but can recur often and over a long period ..
1 dag 7 uren geleden
Wij zijn een bedrijf in fotografie gevestigd in de Randstad. Wij maken voor makelaars in Nederland woningpresentaties. Dit doen wij met verschillende producten: Woningfotografie zowel 2d als 360 graden foto’s, hoogtefotografie, inmeten en plattegro..
1 dag 9 uren geleden
Voor een nieuw product is mijn bedrijf opzoek naar een passend etiket. Het product betreft een fruitvliegenvanger. Ik ben opzoek naar een etiket met frisse kleuren, fruit en dat het meteen duidelijk is dat het product anti-fruitvliegen is. ..
2 dagen 4 uren geleden
hoi Een een goede photoshoper gevraagd voor photoshop klus. Heb jij veel ervaring met photoshop en vindt jij het niet erg om een photoshop oplossing +_ 800 te herhalen voor een schappelijke prijs Reageer dan snel Met een link naar je ..
 
inschrijven
Email deze pagina
Share op Google+
Share op Linkedin
Share deze pagina op Twitter
Share deze pagina op Facebook